TAIDEMAALARILIITON TEOSVÄLITYS 14.3. – 22.3.2015

Elina Kujansuun teoksia jälleen tänä keväänä Suomen suurimmassa kuvataidetapahtumassa, Taidemaalariliiton teosvälityksessä Helsingin Kaapelitehtaalla 14.-22.3.2015! Lämpimästi tervetuloa!

TML Lehdistötiedote

Suomen suurin kuvataidetapahtuma, taidemaalareitten vuosittainen teosvälitys järjestetään jälleen maaliskuussa Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Teoksia on esillä noin 1500 lähes 600 Taidemaalariliittoon kuuluvalta ammattitaiteilijalta.

Teosvälitys on ainutlaatuinen tilaisuus saada kokonaiskuva Suomen nykymaalaustaiteesta ja nähdä millaisia tekijöitä taidekentällä nyt on. Osallistuvien taiteilijoiden joukossa on sekä kokeneita, jo meritoituneita taidemaalareita että monia nuoria vasta taidekouluista valmistuneita nousevia tähtiä.

Maalaus on ainutkertainen. Maalaus tuo tilaan persoonallisuutta, maalauksen arvoon taantuma ja muodin muutokset eivät vaikuta. Teoksia on kaikista eri tyylisuunnista, toteutettuina monilla maalaustaiteen eri tekniikoilla.

Tänäkin vuonna näyttelyyn odotetaan 20 000 kävijää. Katsojat ovat ottaneet teostarjonnan runsauden hyvin vastaan: suuresta määrästä löytää aina itseään koskettavia teoksia. Teosten hinnat ovat taiteilijoiden määrittelemiä, ostamansa teoksen saa heti mukaan ja ostajalla on mahdollisuus korottomaan osamaksuun.

Avoinna

ma–pe 12–18, la–su 11–17

Kaapelitehdas, Merikaapelihalli

Tallberginkatu 1 c, 1. kerros,

00180 Helsinki

Vapaa pääsy. Tervetuloa!